Netovább2011
GYÁVA EMBERNEK NINCS HAZÁJA, GYÁVA EMBER HONTALAN

MENÜ

Köszöntök mindenkit aki ellátogatott az oldalra.

Először pár mondatban szeretném elmondani, hogy miért is hoztam létre ezt a honlapot.

Mindenki tudja azt, hogy ma Magyarországon nagyon nehéz az élet. Nagyon nehéz munkát találni.Főleg a fiatalok a pályakezdők vannak nagyon nehéz helyzetben. Két lehetőségük azért van: az első az, hogy elhagyják az országot és külföldön próbálják az életüket, a jövőjüket megalapozni. Nyilván ebben az esetben ott is alapitanak családot, tehát végérvényesen elhagyják hazájukat. A másik választási lehetőség az, hogy beállnak a munkanélküliek hosszu-hosszu sorába. Nos egyik sem jó.

Ez csak egy példa volt a nehézségre, de még sorolhatnám sokáig. Egyet azért kiemelnék. Méghozzá a lakáshoz való jutást. Ez megint egy nagyon nehéz ügy.Mondhatnám azt is hogy szinte kilátástalan. Észre kell tehát venni azt, hogy ez igy nem mehet tovább. Lépni kell de nagyon sürgősen.

Ehhez viszont bátorság is kell. Nagyon nagy bátorság és persze igazságérzet. Harcolni kell az igazságért. Keményen és kitartóan. Szeretném ha a fiatalok belátnák azt, hogy ha nem veszik saját kezükbe sorsuk, az ország sorsának irányitását  akkor pillanatok alatt lecsúszunk a mélybe.Annak is a legaljára.

Fel kell végre ébredni és be kell látni azt, hogy az elmult 20 év alatt idejuttaták az országot. Abba most ne menjünk bele, hogy kik, mert nem szeretném ha ez politikai kanyart venne.

Szeretném viszont a pályakezdőket, fiatalokat és persze a középkorosztályt is egy csoportba tömöriteni.Szeretném ha minél többen jelentkeznének a lentebb megadott e-mail cimre, hogy találkozhassunk, beszélgethessünk a jövőnkről és arról, hogy hogyan tudnánk megváltoztatni. Nem erőszakkal de tiltakozással, demonstrációkkal stb. Szeretném ha mindenhol ott lennénk ahol csak lenni kell.

Szeretném ha nem félnénk, mert igazunk van. Igazunk van akkor  a

mikor szót emelünk az elbocsájtások ellen, a kilakoltatások ellen, a bünözés ellen.

Előszőr biztosan csak csendes kisebbség leszünk de idővel biztos vagyok benne, hogy hangos többség leszünk. Csak nem szabad megijedni harcolni kell az igazságért.

Nos ehhez várok én minél több jelentkezőt.E-mail cim: kommunikacio.bp@cittromail.hu

Igazságot és szabadságot mindenkinek

SZABADSÁG

 

Hírek

 • Megalázzák azokat akik segélyt kérnek
  2011-06-10 12:56:31

  Az önkormányzati rendeletalkotás lehetővé teszi,

  hogy a segélyért folyamodókat rendszeres fehérnemű állapot vizsgálatnak vessék alá.

  Várbalog községben ezt már be is vezették, illetve elfogadták.

  Ilyen megaláztatást még nem is hallottam.

Szavazás

Mi a véleményed a honlapról, annak tartalmáról
Nagyon jó
Elmegy
Asztali nézet